Verkoston laajentamista

Verkoston laajentamista

Pienen yrittäjän on haastavaa päästä näkyville isojen keskellä. Onneksi löytyy kanavia, joita voi hyödyntää. Yhtenä esimerkkinä Business Jyväskylä. Kirjoitin aiheesta oheisen artikkelin, joka on alun perin julkaistu Tehosta Oy:n sivuilla.


Business Jyväskylä on kaupungin elinkeinoyksikkö, joka edistää kaupungin yritystoimintaa. Yksi sen tavoista tukea yrityksiä on yrityspalveluseteli, joka tulee haettavaksi muutaman kerran vuodessa. Artikkelin kirjoitushetkellä viimeisin haku oli huhtikuussa 2020 ja silloin haettavana oli poikkeustilaseteli (arvo 2 000 euroa) koronan aiheuttamien haasteiden selvittämiseen. Voit tarkistaa ajankohtaisen tilanteen yrityspalvelusetelin esittelysivulta.

Yrityspalveluseteli on tuote, jolla yritys voi hankkia tarvitsemaansa asiantuntijapalvelua kehitysvaiheeseen. Palveluteemoja ovat myynti ja markkinointi, kansainvälistyminen ja yrityksen strategia ja johtaminen. Tehosta Oy on palveluntuottajana myynti ja markkinointi -kategoriassa.

Yrityspalvelusetelin arvo on 5 000 euroa ja omavastuuosuus yritykselle on 20 %. Tuella voi siis hankkia merkkittävän avun kohtuullisilla kustannuksilla.

Esimerkiksi Tehosta Oy tarjoaa kahta pakettia palveluun. Ensimmäinen on suunnattu aloittavalle yritykselle ja siinä laitetaan viestinnän perusasiat kuntoon. Palvelussa rakennetaan kotisivut sekä tuotetaan tarvittavat graafiset aineistot, joita jatkossa voi käyttää kaikessa markkinoinnissa.

Toinen paketeista on suunnattu yrityksille, joiden olemassa olevat kotisivut ovat eläneet omaa elämäänsä (tai ovat jo kuolleet sisällöllisesti). Palvelun aikana päivitetään kotisivut ajan tasalle ja käydään muutenkin läpi myyntiä ja markkinointia. Käytännössä luodaan siis vankka pohja tulevalle markkinoinnille.

Seuraa siis Business Jyväskylän yrityspalvelusetelin tilannetta ja hae sitä seuraavassa haussa. Ja jos et seteliä voi hakea, samat palvelut voidaan toteuttaa yrityksellesi joka tapauksessa.

Ota yhteyttä, niin mietitään sinulle sopiva markkinoinnin kehitysväylä.