Kaija -
Kyseenalaistaja Kielinero Opiskelija Toteuttaja Kehittäjä Taiteilija uuden etsijä

Aivotieteet

Positiivinen ajattelu

OPI.Kehity.nauti

Viisi minuuttia käsitöitä aktivoi aivojasi kiireen keskellä

Intohimo asioiden tekemiseen paremmin

Olen vuosien ajan opiskellut omatoimisesti aivojen toimintaa. Niiden toiminta on kiehtovaa ja auttaa ymmärtämään hyvin paljon sitä, miksi me ihmiset toimimme niin kuin toimimme. Vielä suurempi hyöty siitä tiedosta on, kun haluamme selvitä nykyelämän paineista.

Vuonna 2019 pääsin opiskelemaan aihetta (neurotieteet) vielä syvällisemmin Aalto-yliopistoon. Opintojeni tavoitteena on löytää keinoja, joilla voin auttaa ihmisiä pärjäämään paremmin työelämässä ja pitämään yllä toimintakykyä pidempään. 

Vuonna 2020 sain valmiiksi palvelumuotoilun opinnot Omniassa. Taitoja olen käyttänyt omien tuotteiden kehittämisessä sekä muiden yritysten auttamisessa.

Työ- ja opiskeluhistoriani on monipuolinen. Minulla on mm. hotelli- ja ravintola-alan koulutus sekä työkokemusta hotellin perustamisesta. Lisäksi datanomin koulutus ja sen myötä yli 10 vuoden kokemus ICT-alalta. Urani aikana olin mm. luomassa yritykseen helpdesk-palvelua alusta asti.

Viime vuosina olen ollut mukana StartUp yritysten käynnistämisessä. Olen myös kehittänyt mm. promotuotteeksi ja liikelahjaksi sopivan aivojen hyvinvointia tukevaa tuotesarjan, joka laajenee jatkuvasti. 

 Get In Touch!

Caia

Kaijan tarinat

Kirjoittamani artikkelit

Sisustustaulut "Pyramidi"
Rubikin kuutio

Oppiminen on aivojen luonnollinen tapa elää. Aina ei tarvitse aloittaa uutta koulua – milloin viimeksi kokeilit jotain uutta?

Lue Lisää